24. Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı
24. Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı

Bu yıl 28-31 Mart tarihleri arasında 24. kez düzenlenen Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı, doğal taşa şekil veren dünya devleri ile buluştu.

Yeni doğal taş ürünlerinin tanıtıldığı, son teknoloji makine sarf malzemelerinin sektör temsilcileriyle buluştuğu fuara 13 ülkeden 60’ın üzerinde yabancı firma katıldı.

Fuar kapsamında Genç Yaratıcı Fikirler Platformu’nun düzenlendiği “DEĞİŞİK” isimli yarışmada, Sayın Orçun Umu Kumova tarafından tasarlanan “Calient” isimli ranyatör peteği, Graitaş ekibince İtalyan mermeri Bianco Carrara kullanılarak mermerde hayat buldu.  Bu “Değişik” tasarım, bu yıl ilki düzenlenen yarışmada ilk üç tasarımdan biri seçilerek ödüle layık görüldü. Fuar sırasında düzenlenen ödül töreninde Granitaş, ödülünü İzmir Belediye Başkanı Sayın Aziz Kocaoğlu’nun elinden aldı.

Bu yıl üç farklı ürün grubu ile fuara katılan Granitaş, Coante, Laminam ve Stonext markalı ürünlerini yerli ve yabancı tasarımcıların beğenisine sundu. Granit ve mermer ürünlerinin yanı sıra bu üç ürün gamı ile de ziyaretçilerin büyük ilgisini ve beğenisini kazandı.

Diğer Haberler

İletişime Geç